Ajax-Feyenoord livestream | 19 december 2021

ajax - feyenoord livestream

De Klassieker is opgenomen in de 50 Greatest Derbies-lijst van World Soccer. Ongeacht de stand op de ranglijst, leeft deze wedstrijd altijd onder de supporters. De volgende keer dat Ajax en Feyenoord elkaar met getrokken zwaarden in de ogen kijken, is op 19 december 2021 om 14.30 uur. Je kan dan live Feyenoord-Ajax kijken in De Kuip of je volgt via een live stream Feyenoord-Ajax.

Feyenoord-Ajax live kijken op 19 december 2021 | 14.30 uur

Er zijn ruimschoots voldoende mogelijkheden om De Klassieker thuis te bekijken. In Nederland is het ESPN die de rechten heeft op de Eredivisie. Je kan gewoon via de website van EPSN de Ajax-Feyenoord stream online bekijken. ESPN biedt bovendien ook apps aan voor op je mobiele toestellen of je slimme televisie. Hierdoor kan je nog eenvoudiger de livestream Ajax-Feyenoord bekijken.

Daarnaast werkt ESPN samen met verschillende partijen die vervolgens de Feyenoord-Ajax livestream mogen aanbieden. Elk van deze partijen bepaalt zelf voor welke prijs en onder welke voorwaarden ze de wedstrijden van de Eredivisie uitzenden. Deze legale Ajax-Feyenoord stream heeft veel voordelen ten opzichte van illegale streams die dan wel gratis zijn, maar vaak een bedenkelijke kwaliteit hebben. Het commentaar is ook meteen in het Nederlands, in plaats van in het Kazachs, Oezbeeks of ander onverstaanbaars.

Livestream Ajax-Feyenoord bij Ziggo

Je kan bijvoorbeeld via Ziggo de Ajax-Feyenoord live stream opzetten. Met een dagpas kan je voor slechts 7,95 euro de hele dag topsport kijken. Ajax-Feyenoord live kijken bij Ziggo is dan ook een heel voordelige oplossing. Wil je vaker naar sportwedstrijden kijken? Voor een abonnement op ESPN Compleet betaal je 17,95 per maand. Dan kan je niet alleen Ajax-Feyenoord live kijken, maar ook alle andere wedstrijden van de Ajacieden en de club van het volk.

Live Feyenoord-Ajax kijken bij KPN

Ook bij KPN is het mogelijk om live losse sportwedstrijden te kijken. Vanaf 6 euro kan je al kijken naar de Feyenoord-Ajax livestream. Je betaalt eenmalig per wedstrijd en dit kan gewoon op factuur, dus een kredietkaart heb je niet nodig om Ajax-Feyenoord live online te kijken. Kijk je meer dan twee wedstrijden per maand? Dan kies je beter voor ESPN Compleet. Voor 12,99 euro per maand krijg je dan toegang tot de zes ESPN-zenders waarop je ook de andere wedstrijden van voetbalploegen als Ajax en Feyenoord kan kijken.

Ajax vs Feyenoord live kijken bij Youfone

Wil je Ajax-Feyenoord live kijken op je telefoon of televisie? Dan heeft ook Youfone een oplossing. Bij Youfone bieden ze namelijk verschillende dagpassen aan, bijvoorbeeld voor motorwedstrijden en erotische zenders, maar ook voor de Eredivisiewedstrijden. Met deze dagpas is Ajax-Feyenoord kijken live mogelijk en dat voor slechts 6,99 euro. Je kan de dagpas activeren met je tv-ontvanger en vervolgens meteen de wedstrijd Ajax-Feyenoord live stream afspelen.

Ajax-Feyenoord live kijken online bij Canal Digitaal

Een andere manier om Ajax-Feyenoord in 2021 live te kijken is via het pakket ESPN Compleet bij Canal Digitaal. Met dit pakket krijg je toegang tot zowel ESPN als ESPN2, ESPN3 en ESPN4. Je kijkt hiermee niet alleen naar de Ajax-Feyenoord 2021 live stream, maar ook naar de andere Eredivisiewedstrijden, wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en de spannende duels van het TOTO KNVB Bekertoernooi. Het is niet mogelijk om op deze manier de Feyenoord-Ajax live stream zonder account te bekijken. Je moet steeds een account hebben en een abonnement afsluiten. De Eredivisie live kijken via Canal Digitaal kost 14,95 euro per maand.

Ajax-Feyenoord live stream: gratis kijken op 19 december 2021

Wel vaker krijgen we de vraag waar je van Ajax-Feyenoord een gratis live stream kan vinden. Hierbij moeten we je toch min of meer teleurstellen, want een Ajax Feyenoord free stream is in principe illegaal. Toch zijn er een aantal uitzonderingen die we graag voor je benoemen.

Live stream Ajax-Feyenoord op YouTube

ESPN betaalt grof geld voor de uitzendrechten van de Eredivisie en zal dus niet zomaar Ajax-Feyenoord live gratis uitzenden. Er zijn wel een aantal websites waarop de gratis livestream Ajax-Feyenoord terug te vinden is, maar het gaat om illegale websites. Het is meteen een van de redenen waarom je de Ajax-Feyenoord live stream op YouTube niet snel terug zal vinden. YouTube gaat actief piraterij tegen en grijpt in als de Ajax-Feyenoord live stream gratis op YouTube verschijnt. Soms vind je de livestream Ajax-Feyenoord op YouTube terug, maar meestal blijft het echt niet lang online. Dit is dan ook geen goede website voor een free livestream Ajax-Feyenoord.

Ajax-Feyenoord live stream free via een illegale website

Op een aantal, vaak Engelstalige, websites vind je een free livestream Ajax-Feyenoord terug. Het gaat meestal om websites die Ajax-Feyenoord live en illegaal uitzenden. Wij raden deze websites niet aan. Ze ondergraven het beleid van Nederlandse clubs, ze zijn lang niet altijd even betrouwbaar, de beeldkwaliteit is vaak een lachertje en het commentaar is zelden in het Nederlands. Voorbeelden van websites waar de Ajax-Feyenoord live stream free en illegaal wordt aangeboden, zijn:

  • CricFree
  • FirstRow Sports
  • Hesgoal
  • LiveTV
  • MamaHD
  • RojaDirecta
  • Sportrar
  • Sportstreamings
  • Streamhunter

Watch Ajax vs Feyenoord live via een gokwebsite

Er zijn een aantal gokwebsites die live wedden zo toegankelijk mogelijk willen maken. Daarom maken ze het mogelijk om tijdens het wedden ook de wedstrijd live te bekijken. Voor deze gokwebsites is het ook een manier om nieuwe klanten aan te trekken. Onder andere bij Unibet en bwin is Ajax-Feyenoord live kijken op internet gratis.

Watch Ajax-Feyenoord live in de kroeg of bij vrienden

Ten slotte heb je nog een laatste manier om Ajax-Feyenoord gratis live te kijken: je maakt gewoon gebruik van iemand anders zijn abonnement. Je gaat lekker de deur uit en je pikt een wedstrijd mee bij de buren, bij vrienden of bij familie. Of je trekt naar de lokale kroeg waar ze gegarandeerd De Klassieker zullen uitzenden. Samen met anderen Ajax-Feyenoord live kijken is dubbel zo prettig en als je in de kroeg kijkt, sponsor je ook nog eens de lokale horeca. Over snacks en drankjes hoef je je bovendien geen zorgen te maken, want ze hebben het er allemaal.