Ajax-PSV livestream | 23 januari 2022 | 14.30

ajax - psv livestream

Wanneer Ajax en PSV elkaar in de ogen kijken, ben je altijd zeker van een stevige voetbalpot. Al meer dan honderd keer speelden ze tegen elkaar en het valt op dat er nog maar weinig is gelijkgespeeld. Meestal was het razend spannend, maar sommige Ajax-supporters zullen zich misschien nog wel de 5-0-overwinning van Ajax uit het seizoen 1964-1965 herinneren en ook de eerste wedstrijd van dit jaar werd in deze record overwinning van 5-0 omgezet. PSV-supporters zullen het dan weer hebben over het recentere seizoen 2013-2014, toen Ajax helemaal weg werd gevoetbald en met 4-0 werd ingeblikt. Op 23 januari 2022 om 14.30 uur is het opnieuw zover en kan je Ajax-PSV live lijken in de Johan Cruijff ArenA. Of je kan natuurlijk via een Ajax-PSV-livestream de wedstrijd volgen.

Ajax-PSV live kijken op 23 januari 2022 | 14.30 uur

Lukt het niet om Ajax-PSV te kijken in het stadion? Dan hoef je niet te treuren, want je kan gewoon Ajax-PSV op tv kijken. ESPN heeft de rechten op de Eredivisie en je kan Ajax-PSV streamen via de ESPN-website. De Ajax-PSV stream is ook toegankelijk via de ESPN-app die beschikbaar is voor smart-televisies en mobiele apparaten.

Je dient je hiervoor aan te melden met de gegevens van je televisieaanbieder. ESPN werkt samen met verschillende aanbieders die onder meer PSV-Ajax op tv mogen uitzenden. Zo kan je onder andere Ajax-PSV kijken via Ziggo of Ajax-PSV live op tv kijken via KPN. Bij deze zenders is het mogelijk om een dagpas te kopen en bovendien wordt Ajax-PSV uitgezonden met Nederlandstalige sportcommentaar.

Ajax-PSV of PSV-Ajax kijken bij Ziggo

Je kan steeds Ajax-PSV live kijken via Ziggo, ook als je geen abonnement hebt op ESPN. Dan kan je namelijk Ajax-PSV live bij Ziggo kijken door eerst een dagpas te bestellen. Met een dagpas kan je gedurende 24 uur live kijken naar alle sportkanalen van ESPN Compleet. Je kijkt dus niet alleen Ajax-PSV op tv bij Ziggo, maar je kan ook snel nog een aantal andere matchen meepikken.

Het bestellen van een dagpas om Ajax-PSV via een zender van Ziggo te kijken, duurt ongeveer vijf minuten. Houd er wel rekening mee dat het activeren vijftien minuten tot een uur kan duren, dus bestel tijdig je dagpas. Zo hoef je de wedstrijd niet te missen. Met een dagpas van Ziggo kan je in de Eredivisie Ajax-PSV live kijken via een CI+-module, een mediabox, een laptop, een pc, een smartphone of een tablet. Een dagpas voor ESPN Compleet kost 7,95 euro.

Live Ajax-PSV kijken bij KPN

Bij KPN bieden ze een nog voordeligere oplossing aan. Je kan namelijk al naar Ajax-PSV kijken bij KPN voor slechts 6 euro. Het is wel zo dat je hiervoor een toegangspas krijgt voor een enkele wedstrijd en niet voor 24 uur lang topsport. Wil je enkel Ajax-PSV op tv kijken en niks anders, dan is dit de ideale formule voor jou.

Ajax-PSV live bij KPN kijken, gaat heel eenvoudig. Hiervoor zet je je televisie aan en druk je op ‘Menu’ op de witte KPN-afstandsbediening. Ga vervolgens naar ‘Sport’, kies de wedstrijd Ajax-PSV en klik op ‘Betaal’. Je moet nog even je pincode ingeven en betalen doe je gewoon via de factuur. Je hebt dus geen kredietkaart nodig. Houd er wel rekening mee dat je enkel op deze manier live PSV-Ajax kan kijken. Je kan dus niet op vakantie of op de camping Ajax-PSV online kijken via de app. Daarvoor bestaan er gelukkig wel andere oplossingen.

Live stream PSV-Ajax bij Youfone

Je kan niet alleen PSV-Ajax kijken bij Ziggo en KPN, want ook Youfone biedt een dagpas voor PSV-Ajax of Ajax-PSV aan. PSV-Ajax live kijken kost je dan 6,99 euro. Je kan dan gedurende 24 uur naar de zes zenders van Fox Sports kijken, waardoor je meer dan alleen Ajax-PSV live op tv kan zien. Het is niet zo dat je de PSV-Ajax live streaming online moet activeren, want je kan dit gewoon met je tv-ontvanger doen. Houd er wel rekening mee dat als je al klant bent bij Youfone, je voor 5 euro per maand ESPN Compleet kan kijken en dit maandelijks kan aan- of uitzetten. Deze optie is voordeliger en je kan zo meer dan alleen maar naar Ajax-PSV kijken op tv.

Ajax tegen PSV live kijken met Canal Digitaal

Een laatste mogelijkheid om Ajax-PSV of PSV-Ajax op tv te kijken, is door middel van het extra ESPN-pakket van Canal Digitaal. Via de tv-app of de schotel kijk je dan Ajax-PSV op tv live. Niet alleen de Eredivisiewedstrijd tussen deze twee tenoren kan je volgen, maar je kijkt bijvoorbeeld ook Ajax-PSV in de beker live bij Canal Digitaal. Wil je niet alleen de Ajax-PSV beker live stream bekijken, maar alle wedstrijden van Ajax of PSV? Dan betaal je 14,95 euro extra bovenop het schotelabonnement. In de tv-app zitten de ESPN-zenders standaard in het abonnement.

Ajax-PSV live stream free op 23 januari 2022

Soms vind je wel eens de Ajax-PSV live stream op YouTube, maar het gaat daarbij om illegale streams die door YouTube offline worden gehaald. Dit is dan ook geen goede manier om de Ajax-PSV live stream gratis te volgen. Wel zijn er andere manieren waarop PSV-Ajax live kijken gratis kan. We lichten toe hoe Ajax-PSV kijken gratis kan zijn en waar je hiervoor terechtkan.

Op het internet zijn er een aantal websites te vinden waarbij PSV-Ajax kijken gratis is. Bij deze streaming voor Ajax-PSV betaalt de aanbieder niet voor de uitzendrechten en men tracht dan ook om dergelijke websites uit de lucht te halen. De kwaliteit is niet opperbest en zelden is er sprake van Nederlandstalige verslaggeving. Bovendien krijg je ook vervelende advertenties voorgeschoteld en kan de Ajax-PSV free live stream plots haperen of volledig stoppen. Gratis Ajax-PSV kijken klinkt dus mooier dan het in werkelijkheid is. Je kan bijvoorbeeld via Hesgoal Ajax-PSV kijken, maar je zal ook op MamaHD, RojaDirecta, Sportrar en CricFree de PSV-Ajax live stream gratis vinden.

Een andere manier om via een livestream Ajax-PSV gratis te volgen, is via gokwebsites die wel over de uitzendrechten beschikken. Vaak moet je wel voldoende speelgeld op je rekening hebben. Onder andere bij Unibet en bwin is de streaming Ajax-PSV te bekijken. Ten slotte kan je natuurlijk altijd in de kroeg kijken of bij de buren gratis de livestream Ajax-PSV bekijken.