Barcelona-Real Madrid live stream | 12 januari 2022

barca - real madrid livestream

Op 12 januari 2022 is het opnieuw zover: dan kijken Real Madrid en Barcelona elkaar opnieuw in de ogen. Dit keer strijden ze om een plek in de finale van de Supercopa van Spanje. Het is dan wel een wedstrijd zonder Messi en Ronaldo, maar Barcelona-Real Madrid live zien, blijft gewoon heel bijzonder. Er zijn heel wat manieren om Real-Barcelona live te kunnen aanschouwen en het is zelfs zo dat Barca-Real live kijken gratis kan. We lichten de mogelijkheden voor je toe en we hebben het over een goede live stream om Barcelona-Real Madrid (el clasico) te volgen.

Barcelona-Real Madrid live match volgen op 12 januari 2022

In een ideaal geval volg je El Clásico gewoon in Camp Nou, het grootste stadion van Europa. Deze klassieker met een politieke achtergrond – de stad boordevol nationalisme tegenover de Catalaanse cultuur die zich onderdrukt voelt – zorgt altijd voor een beladen sfeer. Die sfeer merk je pas echt in het stadion. Kan je er deze keer niet bij zijn? Dan kan je Real-Barca live op televisie volgen. Houd er wel rekening mee dat niet alle Nederlandse televisiesportaanbieders de rechten hebben om de Spaanse voetbalcompetitie uit te zenden. Hieronder ontdek je waar je terechtkunt.

Op 12 januari 2022 live Real vs Barca kijken bij Ziggo

Bij Ziggo kan je Barca-Real Madrid live volgen als je over het pakket Ziggo Sport Totaal beschikt. Ziggo Sport Totaal kost 14,95 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Met Ziggo Sport Totaal kan je bovendien meer dan alleen voetbal zien, want ook andere sporten als Formule 1, golf en tennis komen aan bod. Wil je helemaal geen abonnement op sporttelevisie, maar slechts eenmalig naar Real-Barca kijken? Dan biedt Ziggo geen oplossing aan. Met de dagpas van Ziggo kan je namelijk wel naar de sportkanalen van ESPN Compleet kijken, maar niet naar Ziggo Sport Totaal. Op deze manier Real-Barca live kijken, zal dus niet lukken. Dus ons advies is om dan toch voor het Ziggo Sport Totaal pakket te kiezen voor 1 (of meerdere 😉 maanden!

Real-Barca livestream bij KPN

Ook bij KPN behoort Barca-Madrid live kijken tot de mogelijkheden. Barca-Real kijken doe je door het zenderpakket Ziggo Sport Totaal aan je abonnement toe te voegen. Dit kost je 14,99 euro per maand. Bij KPN bieden ze daarnaast de mogelijkheid om naar losse wedstrijden te kijken. Dit kan al vanaf 6 euro per wedstrijd en betalen doe je gewoon via je factuur. Dit is een ideale optie als enkel Barca-Real kijken op je agenda staat en andere wedstrijden voor jou niet hoeven. Houd er wel rekening mee dat de Real Madrid-Barca livestream enkel toegankelijk is op je televisie en niet via de applicatie.

Barca and Real Madrid live stream bij Youfone

Wie live Real Madrid vs Barca wil kijken, kan daarvoor terecht bij Youfone. Net als bij KPN kan je namelijk Ziggo Sport Totaal aan je abonnement toevoegen en zo de FC Barcelona-Real Madrid live stream volgen. Om op deze manier Real-Barca live op tv te zien, betaal je 13,50 euro per maand. Je kan Ziggo Sport Totaal maandelijks aan- of uitzetten. Wil je enkel de Barca-Real livestream volgen en hoeven andere wedstrijden niet voor jou? Dan krijg je met een dagpas 24 uur toegang tot een zender. Hiervoor betaal je 6,99 euro per dag.

Barca-Real Madrid: live de match volgen bij Canal Digitaal

Bij Canal Digitaal is het eveneens mogelijk om Madrid-Barca live te kijken. Om Barcelona-Real Madrid live op tv te zien, kies je voor het extra pakket Ziggo Sport Totaal. Dit kost 13,95 euro per maand en je kijkt niet alleen Real-Barca live online, maar je ziet ook andere sporters als Max Verstappen live aan het werk. Canaal Digitaal biedt spijtig genoeg geen dagpas aan om naar een enkele Real-Barca live match te kijken.

Barcelona-Real Madrid live stream free

In een ideale wereld zouden we allemaal gratis de Barca vs Real livestream kunnen volgen. Eigenlijk is dat ook gewoon mogelijk, hoewel het heus niet altijd legaal is. Ook de beeldkwaliteit is vaak niet zo goed. Er zijn wel een aantal gokwebsites waar je de wedstrijd kan volgen en natuurlijk is de kroeg geopend voor wie tijdens de wedstrijd een drankje nuttigt.

Gratis Barca vs Real livestream bij illegale websites

Het klinkt natuurlijk heel leuk om helemaal voor niets Barcelona-Real Madrid live op tv te bekijken en het is wel degelijk mogelijk, maar er zijn hierbij ook een aantal bemerkingen. Op deze manier live Barcelona vs Real kijken, is namelijk lang niet altijd legaal. Je steunt er je favoriete voetbalploeg niet mee en je helpt ze niet om het salaris van werknemers als Frenkie de Jong, Memphis Depay en Eden Hazard te betalen.

Bovendien is live Barcelona vs Real kijken via een illegale website lang niet altijd even aangenaam. Sportcommentaar in de gekste talen, een inferieure beeldkwaliteit en een stream die om de haverklap wegvalt, is helemaal niet ongewoon. Wil je ondanks deze opmerkingen toch een gratis Barca-Real Madrid live stream? Dan kan je onder andere terecht bij RojaDirecta, CricFree, MamaHD en Sportrar.

Gratis Barcelona-Real Madrid live stream bij online gokkantoren

Voor gokbedrijven zijn live weddenschappen een belangrijke bron van inkomsten. Om nieuwe spelers aan te trekken of om bestaande spelers maximaal te ondersteunen tijdens het spelletje, zijn er een aantal gokwebsites die ook zelf voetbalmatchen uitzenden. De kwaliteit is vaak niet heel goed en je moet meestal in een klein kadertje kijken. Veelal is de website ook beveiligd, zodat je het beeld niet gewoon kan uitvergroten en streamen naar je Apple TV. Op deze manier gratis Barcelona-Real Madrid live kijken, kan onder meer bij Unibet en bwin.

Live Barcelona vs Real kijken in de kroeg

Een laatste manier om live Barcelona-Real Madrid te kijken, is door naar de lokale kroeg te trekken. Ook in Nederland is El Clásico een match die echt leeft en in sportkroegen wordt de match dan ook vaak uitgezonden, tenzij er op hetzelfde moment een Nederlandse topaffiche is gepland. Natuurlijk kan je ook altijd even bij je buren, goede vrienden of verre kennissen aankloppen. Als je een kratje bier meebrengt en met hen deelt, zullen ze het vast niet erg vinden dat je van hun Barca vs Real livestream komt genieten.