Beste voetbalstreams

beste voetbalstreams

Er zijn talloze websites waarop je voetbal kan volgen. Het probleem is echter dat elke competitie zelf met mediabedrijven onderhandelt. Hierdoor is het aanbod heel versnipperd en kan je bij een enkele aanbieder niet naar de wedstrijden van elke (Europese) voetbalcompetitie kijken. De prijzen kunnen bovendien sterk verschillen, net zoals het aantal accounts waarmee je mag kijken. Als je met de beste livestream voetbal wil kijken, sta je met andere woorden voor een grote uitdaging. Daarom gingen wij voor jou op zoek naar de beste voetbal stream sites. We geven aan welke competities je kan volgen, wat het kost en wat je mag verwachten.

Legaal voetbal kijken via de beste voetbal streams

De voetbalsector is een miljardenbusiness geworden. Hierdoor zijn de beste voetbal streams niet langer gratis beschikbaar. Gemiddeld betaal je voor de beste voetbal streams zo’n € 15 tot € 20 per maand, bovenop je tv-abonnement. Vrijwel alle aanbieders van tv-abonnementen bieden ook de beste voetbal streams aan. De prijzen en het exacte aanbod kunnen een beetje verschillen. Als je via de beste livestream voetbal wil kijken, raden wij vooral Ziggo aan. Bij Ziggo krijg je namelijk een heel compleet aanbod voor een zacht prijsje.

# 1. Ziggo

Voor wie op zoek is naar de beste voetbal streams hebben we maar één antwoord: Ziggo. Ziggo is de grootste kabelexploitant van Nederland en heeft ook de beste voetbal streams. Bij Ziggo Sport zie je Messi schitteren in de Ligue 1, Lukaku knallen in de Premier League en kan je tussendoor ook genieten van de voetbalkunstjes in LaLiga, de Serie A en de UEFA Champions League. En dan zijn er ook nog de FA CUP en de kwalificatiematchen voor het EK en het WK die je opwachten. Op zondagavond is er dan weer Rondo Voetbal, waarbij onder meer Aad de Mos en Youri Mulder het hebben over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal. Krijg je geen genoeg van voetbal en andere sporten? Dan krijg je met Ziggo Sport Totaal (€ 14,95 per maand) en ESPN Compleet (€ 17,95 per maand) de beste voetbal streams voorgeschoteld. Naast de maandabonnementen kan je ook met een dagpas toegang krijgen tot de beste voetbal streams van ESPN Compleet. Voor € 7,95 kan je gedurende 24 uur met de beste livestream voetbal volgen.

⚽️ Meteen live voetbal kijken bij Ziggo

# 2. KPN

Een van de beste voetbal streams is volgens ons KPN. Bij KNP kan je zonder abonnement live voetbal kijken. Je betaalt dan eenmalig per wedstrijd. Dit kan al vanaf € 6 per wedstrijd. Je kan echter ook kiezen voor het ESPN Compleet Pakket. Hierbij betaal je € 12,99 per maand en krijg je toegang tot zes ESPN-zenders. Via KPN kijk je niet alleen naar de Eredivisie (mannen en vrouwen), maar ook naar de Keuken Kampioen Divisie, de TOTO KNVB Beker, de Tweede Divisie, de Johan Cruijff Schaal en de UEFA Europa League. Er worden ook een aantal buitenlandse competities aangeboden, waaronder de MLS (Major League Soccer), de Copa Sudamericana en de Copa Libertadores.

Het pakket ESPN Compleet is maandelijks opzegbaar. Als je het 4K-pakket hebt, krijg je bovendien toegang tot de zender ESPN UHD waarmee je op zaterdag en zondag telkens één Eredivisiewedstrijd in Ultra HD kunt bekijken. Het zijn stuk voor stuk redenen waarom we KPN een van de beste voetbal streams van Nederland noemen.

⚽️ Meteen live voetbal kijken bij KPN

# 3. XS4ALL

Nummer drie in ons lijstje met beste voetbal streams is XS4ALL. XS4ALL is de tweede Nederlandse internetprovider voor particulieren en biedt naast internet ook televisie en telefonie aan. Consumentenbond bekroonde het bedrijf al verschillende keren. Via de tv-pakketten die maandelijks opzegbaar zijn, kan je eenvoudig naar voetbal kijken. Hierbij heb je de keuze tussen het pakket EPSN Compleet van € 12,99 per maand, waarbij er natuurlijk veel aandacht is voor de Nederlandse Eredivisie. Daarnaast kijk je met dit pakket ook naar de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, de UEFA Conference League, de Europa League en de MLS. Via het pakket Ziggo Sport van € 14,99 per maand kan je ook naar de Engelse en Spaanse voetbalcompetities kijken.

⚽️ Meteen live voetbal kijken bij XS4ALL

# 4. T-Mobile

In het lijstje met beste voetbal streams mag T-Mobile natuurlijk niet ontbreken. T-Mobile staat uiteraard bekend omwille van hun mobiele telefonieoplossingen, maar daarnaast kan je ook bij T-Mobile terecht voor internet en televisie. T-Mobile biedt zowel Ziggo Sport Totaal (€ 15 per maand) als ESPN Compleet (€ 10 per maand) aan.

⚽️ Meteen live voetbal kijken bij T-Mobile

# 5. Canal Digitaal

Bij Canal Digitaal kan je televisiekijken via een app of via de satelliet. In beide geval krijg je meteen een van de beste voetbal streams voorgeschoteld. Via satelliettelevisie (vanaf € 19,95 per maand) krijg je standaard toegang tot ESPN. Optioneel kan je hier het ESPN Compleet-pakket en het Ziggo Sport Totaal-pakket aan toevoegen. Via het pakket TV App (vanaf € 14,95 per maand) krijg je meteen toegang tot de beste voetbal streams: ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Hieraan kan je geen extra pakket toevoegen. Als je kiest voor het Alles-in-1-pakket (vanaf € 57,50 per maand) krijg je toegang tot drie van de beste voetbal streams: ESPN, ESPN 2 en ESPN 3. Dit kan je optioneel uitbreiden met ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal.

⚽️ Meteen live voetbal kijken via de tv-app van Canal Digitaal

# 6. Tele2

Van oorsprong is Tele2 een Zweedse telecomaanbieder. Intussen heeft het zich met succes op de Nederlandse markt gesetteld. Ook via Tele2 krijg je toegang tot de beste voetbal streams. Voor € 15 per maand voeg je namelijk Ziggo Sport Totaal aan je abonnement toe. Hiermee geniet je onder meer van de UEFA Champions League, de Premier League, de Pro League, de Serie A en de Primera Divisíon.

⚽️ Meteen live voetbal kijken via Tele2

# 7. ESPN

Bij providers als KPN en T-Mobile kan je van ESPN, een van de beste voetbal streams, genieten. Daarnaast is het mogelijk om rechtstreeks via de beste livestream voetbal te kijken. Via de website van ESPN of via de ESPN Watch App krijg je namelijk meteen toegang tot de beste voetbal streams. Zo kijk je naar je favoriete Eredivisiewedstrijden of naar Europese competities als de Champignons League of de Europa League.

⚽️ Meteen live voetbal kijken via ESPN

Gratis live voetbal kijken via illegale websites

Er zijn verschillende illegale websites die je toegang bieden tot live voetbal. Voorbeelden hiervan zijn Livetv.sx, Rojadirecta, CricFree, LiveSoccerTV, Sportrar.tv en Hesgoal. Het gaat om malafide en illegale websites en het gaat absoluut niet om de beste voetbal stream sites. Deze websites zitten vaak boordevol virussen waarmee je je computer, je smartphone of je tablet in gevaar brengt. Daarnaast krijg je te maken met vervelende reclames die soms heel oneerbaar zijn en werken ze lang niet altijd even goed. Terwijl de resolutie vaak pijn doet aan de ogen, doet het Russische, Oezbeekse of Griekse commentaar pijn aan de oren. Dergelijke illegale websites zijn over het algemeen geen lang leven beschoren. Zo werd de populaire website JanLul.com bijvoorbeeld al offline gehaald nadat Fox Sports de identiteit van de beheerder kon achterhalen en ‘m voor de rechter sleepte.

En intussen ben je vooral een of andere malafide Jan Lul aan het steunen en niet je favoriete voetbalclub die de inkomsten kan gebruiken om een volgende topspeler aan te trekken. Eigenlijk zijn er dan ook meer dan voldoende redenen om te kiezen voor de beste voetbal streams.

Gokwebsites met de beste voetbal streams

Ten slotte kan je ook kiezen voor een gokwebsite die de voetbalwedstrijden uitzendt. Met live gokken valt nu eenmaal veel geld te verdienen en dus zijn er gokwebsites die de mogelijkheid bieden om bij hen live voetbal te kijken, op voorwaarde dat je een gokje waagt. Unibet en bwin zijn hier de bekendste voorbeelden van.

Unibet

Bij Unibet is het mogelijk om live te wedden op voetbalwedstrijden. Daarnaast kan je meteen ook live naar sportwedstrijden kijken via Unibet TV. Onder andere de Primera Divisíon, de Serie A en de Premier League kan je op deze manier volgen. Het gaat om degelijke streams, maar het gaat wel om een klein schermpje. Een oplossing hiervoor is dit via het Windows-vergrootglas kunstmatig wat te vergroten, maar dan neemt de kwaliteit uiteraard wel af. Daarnaast lijkt men het technisch onmogelijk te hebben gemaakt om vanaf de app op je smartphone te streamen naar je tv, bijvoorbeeld via de streamingfunctie van Apple TV. Het voordeel is wel dat je niet hoeft te wedden om naar voetbal te kijken. Het volstaat al om geld op je account te plaatsen.

⚽️ Meteen live voetbal kijken via Unibet

Bwin

Bookmaker bwin is een van de populairste bookmakers in Europa. Ze bieden een heel ruim spelaanbod aan en ze zenden ook verschillende sportwedstrijden uit. Je vindt er talloze sportwedstrijden en ook hier krijg je vlot toegang tot verschillende streams. Je moet dan wel een positief saldo hebben of in de laatste 48 uur een weddenschap hebben geplaatst.

 ⚽️ Meteen live voetbal kijken via bwin

Voetbal kijken op andere gokwebsites

Bwin en Unibet zijn buitenlandse gokwebsites. We raden deze gokwebsites aan omdat ze over een geldige licentie beschikken, geen strenge voorwaarden hebben en Nederlandstalig zijn. Er zijn geen Nederlandse gokwebsites opgenomen, want op het moment van schrijven is online gokken nog steeds illegaal in Nederland. Vanaf 1 oktober 2021 zal online gokken ook in ons land legaal worden. Mogelijk zullen er dan meer aanbieders komen. Onder andere Holland Casino knoopt alvast de samenwerking met de sportzender ESPN aan.

Veelgestelde vragen over voetbalstreams

  • Ik heb geen tv-abonnement. Kan ik live voetbal kijken?

Ja, ook zonder tv-abonnement hoef je niks te missen van de spannendste voetbalontknopingen. Je kan bijvoorbeeld live en legaal naar Europees voetbal kijken op NLZIET. De Eredivisie kan je echter alleen legaal live bekijken als je een tv-abonnement hebt. Er bestaan wel een aantal illegale websites waar je live voetbal kan kijken als je geen tv-abonnement hebt. Daarnaast zijn er buitenlandse gokwebsites waarop je voetbal kan kijken. Op het moment van schrijven is online gokken in Nederland echter nog steeds verboden, waardoor dit niet de beste voetbal streams zijn.

  • Hoe kan je de Eredivisie live gratis kijken?

Het is niet mogelijk om de Eredivisie op een legale manier gratis live te bekijken. Dit kan enkel via illegale websites. Voorbeelden hiervan zijn Livetv.sx, Rojadirecta, CricFree, LiveSoccerTV, Sportrar.tv en Hesgoal. Het gaat echter niet om de beste voetbal streams. Ze werken lang niet altijd even goed en er bestaat een risico op virussen. Daarnaast krijg je veel reclame te zien. Het kan hierbij ook gaan om oneerbare advertenties die niet voor kinderogen zijn bestemd. Bovendien steun je op deze manier niet je favoriete voetbalploeg. Omwille van al deze redenen raden we aan om op een legale manier live naar de Eredivisie te kijken.

  • Welke voetbal wedstrijden zijn vandaag op tv?

Vrijwel elke aanbieder heeft een tv-gids waarop je kan zien welke voetbalwedstrijden vandaag worden uitgezonden. Raadpleeg bijvoorbeeld de programmagids van Ziggo en ontdek welke voetbalwedstrijden op televisie worden getoond.

  • Waar kan ik live streams bekijken van voetbal?

De meeste televisieaanbieders in Nederland bieden de mogelijkheid aan om live voetbal te bekijken. Dit kan bijvoorbeeld bij Ziggo, KPN, XS4ALL, T-Mobile, Canal Digitaal en Tele2. Als je ESPN Compleet aan je tv-abonnement hebt toegevoegd, kan je ook via de app van ESPN voetballivestreams bekijken. Daarnaast bestaan er allerlei illegale websites waar je live naar voetbal kan kijken. Het gaat zeker niet om de beste voetbal stream sites en wij raden deze websites af.

  • Kan ik een boete krijgen als ik illegaal voetbal kijk?

Als je gewoon thuis naar een illegale stream kijkt, hoef je niet meteen een boete te vrezen. Hoewel het illegaal is, worden de kijkers niet meteen vervolgd. Als je je optimaal wil beschermen, kan je je identiteit bovendien eenvoudig afschermen door een VPN-dienst te gebruiken. Vooral de aanbieders van illegale streams worden hard aangepakt, net zoals kroegen die via illegale streams het voetbal uitzenden. De claims kunnen maar liefst honderdduizenden euro’s bedragen.