Over ons

Maurice Otjes

“Hoi! Ik ben Maurice, ik ben 32 jaar oud en ik ben, samen met Alicia, de oprichter van streamplaza. Zo’n 2 jaar geleden zaten we samen op de bank, op zoek naar een goede film om te kijken op Netflix. Overal vind je korte lijstjes die altijd claimen ‘de beste films op Netflix’ te hebben. Echter maakte het de zoektocht niet minder. Ik ben dus enorm filmliefhebber en gebruik zo’n beetje alle verschillende streaming diensten die je maar kunt bedenken. Vanuit deze hobby kwam ik op het idee om een website met alle verschillende streaming mogelijkheden op te zetten.

Naast mijn werk ga ik graag wandelen in het bos met mijn hond en ben ik fervent voetballer. Je kunt me dus ook vaak op het voetbalveld vinden!”

 • Favoriete film: The Green Mile
 • Favoriete serie: Peaky Blinders
 • Favoriete acteur/actrice: Cillian Murphy

Alicia Bergwijn

“Hallo allemaal! Mijn naam is Alicia, ik ben 29 jaar oud en ik ben mede-oprichter van Streamplaza.nl. Toen Maurice met het idee kwam om iets over films en series op te richten wilde ik het meteen breder trekken. Er zijn veel verschillende streamingsdiensten en ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ieder van ons heeft ook zijn eigen specialiteit. Mijn specialiteit is het schrijven over beste films en series op de verschillende diensten.

Nadat ik klaar ben met werk sta ik vaak in de sportschool, of op het terras met mijn vriendinnen. Uiteraard hou ik er ook van om een heerlijk languit op de bank een goede film of serie te bekijken!”

 • Favoriete film: Titanic
 • Favoriete serie: Suits
 • Favoriete acteur/actrice: Gabriel Macht

Jorick Bovenbergen

“Ik ben Jorick, ik ben net 30 jaar oud geworden. Ik hou me vooral bezig met de voetbalstreams op Streamplaza.nl. Net als Maurice sta ik vaak op of langs het voetbalveld en toen hij mij benaderde leek het me wel tof om hem hiermee te helpen. Ik kijk ook graag voetbal en geef ook graag commentaar of kritiek op alle grote wedstrijden. Ik zou zo commentator kunnen worden, haha.

Ik werk nu een jaar voor streamplaza en heb het enorm naar mijn zin. Naast mijn werk sta ik dus graag op het voetbalveld of ben ik in het buitenland. Het fijne is dat ik mijn werk heel goed kan combineren met reizen.”

 • Favoriete film: Inside Man
 • Favoriete serie: Vikings
 • Favoriete acteur/actrice: Denzel Washington

Sarah Kerckhof

“Hi! Mijn naam is Sarah, ik ben 27 jaar jong en de nieuwste aanwinst van Streamplaza.nl. Ik schrijf nu sinds kort teksten en denk mee over nieuwe onderwerpen. Ik ben nu een paar jaar afgestudeerd en was op zoek naar een mooie copywriting job, en die heb ik hier zeker gevonden! Het feit dit ik mag schrijven over films en series maakt het ook nog eens leuk om te doen!

In mijn vrije tijd ga ik vaak sporten, dat doe ik niet per se heel graag maar ik ben wel fanatiek. Ik hou enorm van bordspelletjes en zit het liefste thuis met wat vrienden Kolonisten van Catan te spelen.”

 • Favoriete film: The Notebook
 • Favoriete serie: Gossip Girl
 • Favoriete acteur/actrice: Ryan Gosling