PSV-Feyenoord live kijken | 8 mei 2022

psv - feyenoord livestream

Al meer dan honderd keer speelden PSV en Feyenoord tegen elkaar, hoewel die laatste tot en met 1972/1973 nog onder de naam Feijenoord voetbalde. De geschiedenis spreekt daarbij in het voordeel van Feyenoord, dat veel meer wedstrijden heeft gewonnen. Vooral in Rotterdam kon PSV nog niet vaak winnen van de club van het volk. Zal de geschiedenis zich herhalen of is de ommekeer definitief ingezet? Dat ontdek je op 8 mei 2022, want dan kan je Feyenoord-PSV live kijken in De Kuip in Rotterdam.

PSV-Feyenoord live kijken op televisie op 8 mei 2022

De ideale plaats om Feyenoord-PSV live te kijken, is nog steeds in het stadion. Daar adem je de sfeer van de wedstrijd in en geniet je onder het genot van een fris drankje en wat lekkers van het voetbalspektakel. Lukt het je niet om in het stadion live PSV-Feyenoord te aanschouwen? Dan kan je Feyenoord-PSV live kijken op je eigen televisie. Het is ESPN die het recht heeft om een Feyenoord-PSV livestream uit te zenden en dit doet het ook via hun website of via de ESPN-app. Het kent echter ook licenties toe aan verschillende televisieaanbieders als Ziggo en KPN. Ook bij deze aanbieders kan je terecht voor de livestream Feyenoord-PSV. Elke aanbieder hanteert eigen prijzen en voorwaarden.

Livestream PSV-Feyenoord bij Ziggo

Misschien nog wel de populairste Feyenoord-PSV-stream vind je bij Ziggo. Een voordeel van Feyenoord-PSV kijken bij Ziggo is dat je dit ook zonder een abonnement kan doen. Je kan er namelijk eenvoudig naar PSV-Feyenoord kijken door een zogeheten dagpas te kopen. Met een dagpas kan je niet alleen naar PSV-Feyenoord kijken, maar kan je gedurende 24 uur alle wedstrijden op de sportkanalen van ESPN Compleet bekijken. Het bestellen van een dagpas duurt niet langer dan vijf minuten en het prijskaartje van 7,95 euro is een fractie van wat je zou betalen om in het stadion naar de wedstrijd te kijken.

Feyenoord-PSV live kijken bij KPN

Ook bij KPN kan je PSV-Feyenoord live volgen zonder dat je verplicht bent om een abonnement af te sluiten. Feyenoord-PSV live kijken is er zelfs voordeliger dan bij Ziggo, want je betaalt maar 6 euro voor een toegangspas in plaats van 7,95 euro. Er is wel een belangrijk verschil, want met een toegangspas van KPN krijg je enkel toegang tot de Feyenoord-PSV-stream. In tegenstelling tot bij Ziggo kan je dus niet gedurende een volledig etmaal genieten van wondermooi voetbal.

Livestream Feyenoord vs PSV bij Youfone

Nog een andere manier om PSV-Feyenoord live te volgen, is door een dagpas te bestellen bij Youfone. Bij Youfone betaal je slechts 6,99 euro voor een dagpas. Deze dagpas biedt toegang tot 24 uur topsport, dus je kan niet alleen live PSV-Feyenoord volgen, maar ook de andere wedstrijden die dan plaatsvinden. Hoewel dit zeker interessant is, is het nog interessanter om ESPN Compleet aan je Youfone-abonnement toe te voegen. Je kan dit maandelijks aan- of uitzetten en het kost je slechts 5 euro per maand.

Feyenoord-PSV kijken bij Canal Digitaal

Het extra ESPN-pakket van Canal Digitaal is een andere manier om PSV-Feyenoord live op televisie te kijken. Je kan dan via de tv-schotel of via de app de livestream Feyenoord-PSV volgen. Het extra ESPN-pakket van Canaal Digitaal biedt je toegang tot vier sportzenders boordevol boeiende sporten. Niet alleen volg je elke Eredivisie-speelronde, maar bovendien kijk je ook live naar de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie en naar de bekerwedstrijden. Als toetje wachten de belangrijkste WTA-tennistoernooien, de NBA en de NFL je op.

Feyenoord-PSV gratis live kijken op 8 mei 2022

De bovenstaande livestreams hebben stuk voor stuk iets met elkaar gemeen: je moet je portemonnee bovenhalen. Dat vinden niet alleen de aanbieders fijn, maar ook de voetbalclubs zelf. Zo kunnen ze netjes het salaris betalen van spelers als Jens Toornstra, Marco van Ginkel en Davy Pröpper. Toch kan ook PSV-Feyenoord kijken via internet gratis zijn, hoewel het dan lang niet altijd om legale streams gaat. Wij raden illegaal Feyenoord-PSV live kijken op internet af. Je steunt er je club niet mee, het zijn niet de beste streams en er zijn zelfs gevaren aan verbonden.

Feyenoord-PSV live stream op YouTube

Soms kan je al eens de PSV-Feyenoord live stream op YouTube vinden. YouTube heeft wel een strikt beleid en gaat auteursrechteninbreuken tegen. Hierdoor is de Feyenoord-PSV live stream op YouTube vaak razendsnel weer offline. Dit is dus niet de beste manier om deze topwedstrijd te volgen. Bovendien moet je vaak lang zoeken en is het niet ongewoon dat je ineens een FIFA-wedstrijd krijgt voorgeschoteld. Dat is natuurlijk niet waar jij naar op zoek bent.

Illegaal Feyenoord-PSV live kijken op internet

Er bestaan echter ook websites die minder geven om de rechtenhouders en die toch de livestream PSV-Feyenoord gratis uitzenden. Het gaat bijvoorbeeld om websites als MamaHD, Hesgoal, Sportrar, RojaDirecta en CricFree. Je krijgt er vervelende advertenties voorgeschoteld, de verslaggeving is niet altijd Nederlandstalig, soms hapert de Feyenoord-PSV livestream of stopt het zelfs volledig. Het is een goede bron van frustratie, maar aangenaam kijkplezier bezorgt het zelden.

Ten slotte zijn er een aantal gokwebsites die legaal PSV-Feyenoord live mogen uitzenden. Deze gokwebsites verbinden hier vaak een aantal voorwaarden aan. Je moet dan bijvoorbeeld voldoende speeltegoed op je speelrekening hebben of daadwerkelijk hebben ingezet. Vaak is de kwaliteit niet heel goed of moet je via een klein schermpje volgen, zonder dat het mogelijk is om het beeld naar je smart-televisie te streamen. Ook dit biedt dus zelden de beste kijkervaring.

Live PSV-Feyenoord kijken in de kroeg of bij vrienden

Ten slotte is er nog een goedkope, maar net zo leuke manier om PSV-Feyenoord live te kunnen volgen: trek naar de kroeg, drink er een drankje en supporter samen met anderen voor je favoriete ploeg. Is er geen kroeg in de buurt? Dan kan je natuurlijk even binnenspringen bij enkele kennissen, vrienden of familieleden en daar de Feyenoord-PSV livestream volgen. Vergeet niet om hen te verrassen met enkele biertjes of wat lekkers, zodat je ook de volgende keer opnieuw welkom bent.